Vår berömda Glass Stuga

Det är viktigt för oss att servera glass och sorbet som tillverkas i Sverige. Vi har nu både Sia Glass eller Pipersglace.

En liten röd stuga med stort utbud.

glasstrut_fjaderholmarnaHär serverar vi svensktillverkad glass och sorbet, underbara bakverk, stora och små smörgåsar, lokalrostat bryggkaffe och espresso i olika varianter.

Vegetariska alternativ och något för barnen finns alltid.
Till oss är alla välkomna – både stora och små. Det finns ca 100 platser på uteserveringen , vara hälften under tak. Vi har öppet varje dag fr o m den 20 juni ca kl 11.00-18.00 under säsongen. Vid soligt och varmt väder är det ofta öppet lite längre eller tills kunderna tar slut… Ring gärna och fråga på tel 0708-66 33 97.
Hemkokt choklad- eller kolasås, hembakade maränger, riktig vispgrädde m.m

kula_fudgeLäckra glassdesserter med traditionella och fantasifulla tillbehör finns men såklart går det utmärkt att beställa glass i våffla eller bägare också. Listan på tillbehör till glassen är lång – vad sägs om hemkokt choklad- eller kolasås, hembakade maränger, lakritsflakes, tuttifruttiströssel, saltlakritssås, riktig vispgrädde, kakor m m.

För Barn & Vuxna

Från små och större smörgåsar, till kakor och bullar och härliga glass-överraskningar

Barnen har en alldeles egen del i menyn med glassar som är både söta och salta – med roliga och mumsiga överraskningar.
pipersglass_logo
kaffe_fjaderholmarnaAllt kaffe vi serverar i glass-stugan är ekologiskt.
Förutom all glass finns och stora och små smörgåsar, bullar och kakor. Oftast har vi också korv med bröd, kanske någon soppa om det är lite kyligare ute.
För att komma i kontakt med Glass stugan, maila oss glasstugan@systrarnadegen.se. Ring 0708-663397 eller skicka meddelande via sociala medier.