Vår berömda Glass Stuga

Glassen tillverkas i Sverige.

En liten röd stuga med stort utbud.

glasstrut_fjaderholmarnaHär serverar vi svensktillverkad ekologisk glass och sorbet, underbara bakverk, stora och små smörgåsar, lokalrostat bryggkaffe och espresso i olika varianter.

Vegetariska alternativ och något för barnen finns alltid.
Till oss är alla välkomna – både stora och små. Det finns ca 100 platser på uteserveringen , vara hälften under tak. Vi har öppet varje dag ca kl 11.00-18.00 under säsongen. Vid soligt och varmt väder är det ofta öppet lite längre eller tills kunderna tar slut… Ring gärna och fråga på tel 08-716 78 01.
Hemkokt choklad- eller kolasås, hembakade maränger, riktig vispgrädde m.m

kula_fudgeLäckra glassdesserter med traditionella och fantasifulla tillbehör finns men såklart går det utmärkt att beställa glass i våffla eller bägare också. Listan på tillbehör till glassen är lång – vad sägs om hemkokt choklad- eller kolasås, hembakade maränger, lakritsflakes, tuttifruttiströssel, saltlakritssås, riktig vispgrädde, kakor m m.

För Barn & Vuxna

Från traditionell strömmingsknäcke till läbbiga glass-överraskningar

Barnen har en alldeles egen del i menyn med glassar som är både söta och salta – med läskiga och läbbiga överraskningar.
pipersglass_logoDen ekologiska, KRAV-godkända glassen tillverkas i Sverige och är av det anrika märket Pipersglace. Mer om glassen hittar du på www.pipersglace.se.
kaffe_fjaderholmarnaAllt kaffe vi serverar i glass-stugan är ekologiskt.
På menyn finns också lättare luncher som t ex strömmingsknäcke, stora och små smörgåsar och sallader eller soppa. Menyn varierar efter säsong.
För att komma i kontakt med Glass stugan, maila oss glasstugan@systrarnadegen.se. Ring 0708-663397 eller skicka meddelande via sociala medier.